SKB sætter ny focus på kajakkerne. Kom og vær med.

Kære SKB kajak entusiaster, Så er første spadestik til en lidt mere aktiv kajak afdeling i SKB taget. Vi er nu gået live med en Facebook gruppe for alle kajak entusiaster i SKB og SKB kajak.

Så er første spadestik til en lidt mere aktiv kajak afdeling i SKB taget. Vi er nu gået live med en Facebook gruppe for alle kajak entusiaster i SKB og SKB kajak.

Vi lukker “kun” medlemmer af SKB ind på siden i første omgang, så der kan gå en dag eller 2 før man får adgang, da vi lige løber navnene forbi SKB kasserer Gitte. Finder vi jer imellem SKB medlemmer kan det være det går lidt hurtigere…. 😜

Vi tænker at siden skal kunne fungere i sig selv (som SKB Medlemmer siden), men vi vil selvfølgelig lave opslag med bla. tur forslag, som man kan tilslutte sig rundt omkring på Sjælland både egen arrangeret og sammen med Fritidskajakker.dk.

Vi tænker det også som et forum, hvor man kan spørge ind til, om der er andre i klubben, som vil med en tur på vandet eller alt andet, som har med kajakken, udstyr m.v. at gøre. Det er selvfølgelig muligt at slå egne billeder og oplevelser op på siden.

Derudover vil der - i kontrolleret form - blive tilbudt udstyr m.v. fra forskellige samarbejdspartnere - p.t. Fritidskajakker, hvis vi finder det relevant. Der er vist allerede instruktører i gruppen, så når vi har kontakt med dem, tænker vi at der nok kan arrangeres diverse kurser ved klubben i løbet af i år eller næste år.

Ambitionen er, at det skal være et fælles forum med plads til alle, så husk - som på alle andre sociale medier - at holde den gode tone og altid tro det bedste om de opslag, som kommer på siden ☺️

Vi er i skrivende stund 10 medlemmer med kajakker i rummet MEN der er plads til flere, da der p.t. er i omegnen af 14 ledige hylde pladser. Derudover ligger der 4 låne kajakker fra kajakhotellet, som man kan låne, såfremt de er ledige.

SÅ kom frisk og eller spred budskabet - jo større fællesskab jo bedre til gavn for alle.

God sommer til alle og VELKOMMEN til kajak siden, hvis du har mod på en tur i en kajak.

På Facebook gruppen SKB Kajaks vegne

Martin Wigh og Mads Transel

LINK TIL FB gruppen : SKB Kajak