Vi har fået ny dykkerbåd 'Octopus'

Beklageligvis er dykkernes sorte RIB-båd Mary sunket i sommers og dykkerafdelingen har derfor været nødt til at investere i en ny dykkerbåd. Båden er købt af Diving2000 og har ligeledes i deres regi været brugt som dykkerbåd. Båden er en gammel træbåd fra 1962, der i 1992 er blev ombygget til en dykkerbåd på skroget fra et af søværnets minefindere. Hele dykkerholdet har i flere uger brugt mange timer og arbejdet flittigt på båden, så det næsten ligner noget fra ”skrot til slot”.

Med den nye båd får dykkerafdelingen helt nye muligheder for at kunne dykke og sejle også selvom der er lidt vind, da det er en noget større båd end RIB-båden og den også ligger lidt bedre i vandet. Ved det at båden er større og der både er stå- og gåplads, giver det også mulighed for at nogen af dykkerafdelingens ikke dykkere kan tage med på tur og dermed bliver det sociale sammenhold også styrket.

Den nye båd giver både dykkere og SKB en masse nye muligheder end dem der p.t. findes i klubben i forvejen – da båden også med fordel ville kunne bruges til f.eks. dommerbåd ved stævner i SKB.

En ekstra fordel ved den nye båd er også at den bruger mindre brændstof end RIB-båden. Den nye båd bruger kun 6 liter i timen ved almindelig sejlads.

Vi i dykkerafdelingen glæder os meget til at vi kan komme ud og sejle med vores nye båd som for øvrigt hedder Octopus.