Tursejlernes Pinsetur 2018 går til Rødvig

Deltagergebyr pr. person kr. 75,00 bedes indbetalt på mobile pay 70047. Skriv venligst bådnavn. Vi har reserveret 30 billetter til den guidede tur. Så først til mølle..

Referat skrevet af Ejvind Lund

33 personer, 6 hunde som var fordelt på 13 både og 3 biler deltog i Tursejlerudvalget pinsetur i Rødvig.

Vi startede lørdag morgen med skippermøde incl. morgenbrød og en lille en til halsen. Omkring kl. 10 stod alle både ud af Greve Marina og satte kursen mod Stevns. Desværre var vinden stik imod så mange tog turen for motor, der var dog en enkelt der var sej og tog hele turen for sejl.

Vel ankommet til Rødvig havn blev den store SKB stander sat blev det tid til den traditionelle mole øl.
Om aftenen blev grillen tændt og derefter var der fællesspisning i klubhuset, inden vi gik i gang med bankospil hvor hovedsponsorerne var Tempo Både, Fregatten, Tutten og SY Kattegat.
Lidt senere greb Steen guitaren og stod for underholdningen med herlig fællessang tilsat Irish coffee serveret af John og Ebba.

Søndag morgen samlede vi til morgenbord og herefter var der fælles afgang til Stevs Fortet. Nogle på gåben, en lille tur på 3 km mens andre ”snød” og tog bilen. Vel ankommet til Stevns fortet fik vi et lille hvil inden vi skulle på en guidede rundtur under jorden. Det blev til endnu 3 km rundt i gangene inden vi igen gik de 3 km retur mod Rødvig Havn. Her var det en gang trætte sejlere der ankom og gik i gang med bordopdækning til et brag af et fælles pinsebord. Grundet det gode vejr blev der dækket op udenfor, men nogle sad i solskin og andre sad som kolde pingviner i skyggen ? Efter frokosten trak alle over på solsiden af klubhuset, hvor Steen endnu en gang greb guitaren og underholdt. Men den lange gåtur havde sat sine spor, så efter pinsefrokost og underholdning trængte næsten alle deltagere til at trække sig tilbage til en mindre/længere eftermiddagslur.
De planlagte spil må vi desværre gemme til næste arrangement.
Søndag aften forløb stille og rolig, grillen blev tændt og nogle få ”hardcore” nappede sig lige et par pølser inden køjen kaldte.
Mandag morgen var det så tid til igen at vende næsen hjem mod Greve Marina, så efter morgenmad og rengøring af klubhus, kastede bådene fortøjninger og lidt efter lidt havde alle forladt Rødvig. De første sømil var vinden igen lige imod, men efterhånd som vi rundede Stevns kunne vi falde mere af så vi fik en herlig sejlads agten for tværs i fuld solskin resten af vejen hjem.
Omkring kl. 15 var alle kommet vel i havn.
Tursejlerudvalget takker alle deltagerne for deres deltagelse i vores arrangement.

Endnu en stor tak til vores sponsorer:
Tempo Bådudstyr, Fregatten, Tutten og SY Kattegat.
Også en stor tak til Steen som (næsten) uopfordret stod for den gode musik underholdning.

Se billederne her: https://drive.google.com/drive/folders/199W5CCDqbXS6pO5xP3iqD424SiY1TQqH
(jeg beklager at du må kopiere linjen)

pinsesol.docx

program for pinsetur 2018.pdf