Vild med vand i Greve Marine

Det er tredje gang, at Vild med Vand løber af stablen. Både i 2016 og 2017 var mærkedagen en stor succes med tusindvis af besøgende. Læs mere...

Det er tredje gang, at Vild med Vand løber af stablen. Både i 2016 og 2017 var mærkedagen en stor succes med tusindvis af besøgende. I 2018 ventes der også mange tusinde, at kigge forbi havnen for at snuse til stemningen og lade sig rive med af de spændende gratis aktiviteter – eller for blot at slentre en tur, spise en grillpølse og snakke med venner og bekendte.

Et hav af gratis oplevelser
På dagen vil der være et hav af gratis oplevelser for alle. Formålet med Havnens Dag er, at lokalbefolkningen får øjnene op for samværet og alle de aktiviteter, som havnen og vandet indbyder til.

Det drejer sig ikke kun om traditionel sejlads, men også om en lang række nye og velkendte aktivitetsformer som fx Stand Up Paddle (SUP), havnesvømning, jolle og kajak, hvor der er mulighed for at komme uden for i den friske luft og have det sjovt med hinanden imens.

Greve Marina Hejren er med i den landsdækkende begivenhed. I ugerne op til dagen vil Greve Marina Hejren lægge de forskellige aktiviteter og arrangementer på hjemmesiden greve-marina.dk/hejren med informationer.
Læs mere på FaceBook: Vild Med Vand Greve Marina

vild med vand-program-2018.pdf

vild med vand-program-2018.pdf