KLUB-event 2019:Foto-shooting på vandet

AFLYST

'Foto-shooting på vandet': Motivet bliver 'Os alle i SKB' : SKB-medlemmerne samt deres både.

Bestyrelsen bestræber sig på, at have et KlubEvent ca. hvert andet år. Formålet med KlubEventen er at HELE klubben mødes på vand og land den dag – kom og møde alle SKBer: fra de forskellige udvalg og deres forskellige tilknytninger til klubber.

I år har vi inviteret RC-klubben med deres droner for at lave både video og billeder af alt og alle som er på vandet på dagen. Det skal nok blive festlig at lave optagelserne på vand og senere se hele klubben på lærred. Dem som kan huske 40års-jubilæumsflotillien, ved cirka hvad der venter dem – en sjov dag hvor ALLE kan være med!

Planen er, at optagelserne bliver til én SKB-film, som alle deltager kan få en kopi af. RC-klubben tilbyder også, at tage en ekstra runde med dronen rundt om din båd og klippe en personlig film til dig. Sidstnævnte vil være mod ekstra-betaling af cirka 50-100 DKK.

Når optagelserne er 'i kassen', forsætter vi i havnen i fællesskabet.

Det nøjagtige program (på vand og land) er ikke 100% på plads endnu, men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 25. maj (og den 26.maj som 'reservedag' for optagelser, hvis vejret bliver for dårligt til gode filmoptagelser den 25.maj). Det er en stor hjælp for "event-udvalget", hvis du allerede nu tilmelder dig til de forskellige ’del-events’ (i første omgang uforpligtende):

- Tilmelding af båden til SKB-optagelser (angiv bådnavn + længde af båden i fod)

- Ekstratilmelding af ’min egen video’ (angiv bådnavn + længde af båden i fod) – ca 50-100 DKK

- Deltagelse om aftenen med egen medbragt mad eller ønske om at klubben står for maden.

Bestyrelsen vil glæde sig rigtig meget, hvis ALLE SKB-medlemmer deltager på dagen og alle SKB-både (handikap, dykker, ungdom) er med på optagelserne.

Vi glæder os allerede nu til dagen !!!

Bestyrelsen