SKB-klubarrangement: Mad til turen

for alle SKB-medlemmer

Vi har hørt om ture over Atlanten, hvor maden bestod af bønner i tomatsovs fra dåse - så er der ikke langt fra dårlig mad til dårlig stemning … Sund kost og gode snaks på en længere tur kan være altafgørende!
Mikkel og Iris er i fuld sving med at forberede mad til deres langtur til sommer. Fra tidligere ture har de gode erfaringer med tørret mad – holder evigt, smager godt, bibeholder vitaminerne og er helt uden konserveringsmidler– og ikke mindst: vejer ikke noget og tager ingen plads. Kom og kig dem over skuldrene og se hvorddan forskellige slags kød, hakket kød og grøntsager kan tørres og få en smagsprøve (ikke fuld aftensmad!). Der vil være bl.a være prøver på beef-jerky, gulerodssalat, kødsovs og meget mere. Der vil også blive argumenteret for, at en vakuum-pakker ikke kan undværes på sommertogt/langtur. Deltagelse i arrangementet koster DKK 30 til dækning af smagsprøver (evt. overskud går til SKB-ungdom).
Alle madinteresserede er velkomne – hvis du sidder inde med egne gode fif eller smagsprøver, er du mere end velkommen at tage dem med :-).
BEMÆRK stedet: SKB-ungdomscenter, Hejren 15, Greve
(andre langturssejler er mere end velkommen - mod 50 DKK)